Domaći nogometiskrena reakcija

Da nije bilo njegovih obrana Dinamo bi doživio pravi debakl: Ne pamtim da nas je netko ovako razbio

Piše SN

Kako je igra Atalante djelovala na igrače Dinama najbolje je nakon poraza na San Siru pokazala reakcija Dominika Livakovića. Prvi vratar Hrvatske spasio je Modre teškog poraza, branio sve što se moglo, a na kraju je iskreno priznao.

- Ne sjećam se tko nas je tako razbio udarcima i igrom. Na početku su pokazali da su dobri. Imali su dvije tri-povratne lopte, bilo je jako teško.

Tko zna koliko bi bilo "plusa" za Talijane, da Livaković nije onako branio. Veseli jedna činjenica uoči posljednjih 90 minuta u ovoj kalendarskoj godini. Atalanta nije uspjela dohvatiti zagrebačkih plus četiri.

- Pozitivno je da imamo bolji međusobni omjer s njima. To može također nešto značiti. Tko je mogao znati da ćemo s pet bodova uoči posljednjeg kola odlučivati pred našim navijačima o našoj sudbini...

Zahvala je išla i navijačima koji su u velikom broju pohodili San Siro. Atalanta je, ne smijemo to zaboraviti, ostala teško poražena u Zagrebu.

- Oni su prošle sezone bili u vrhu talijanskog nogometa, nije mala stvar dobiti ih kod kuće 4:0. Sada tek vidimo kakvu smo momčad razbili na Maksimiru - završio je Livaković.

#DINAMO#LIGA PRVAKA#DOMINIK LIVAKOVIć