Sport Domaći nogomet

petu je sezonu u Hrvatskoj

Ne žele da se ponovi slučaj Ibrahimović: Dalić se kod predsjednice zauzeo za državljanstvo talentiranog veznjaka?

petu je sezonu u Hrvatskoj

Španjolski mediji naveliko su se raspisali o izborniku Zlatku Daliću i jednom od najbolji Dinamovih igrača Daniju Olmu kojeg izbornik Vatrenih, prema tamošnjim navodima nikako ne želi izgubiti.

Ugledni španjolski list Marca, ali i As te Sport govore o tome kako je Dalić kontaktirao i predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović i uključio je u operaciju 'Olmo' - prenose Sportske novosti.

Podsjećamo, Dani Olmo petu sezonu igra u Hrvatskoj i već nekoliko mjeseci spominje se njegovo buduće igranje za Hrvatsku, ali to je postalo gotovo pa nemoguće obzirom da je mladi nogometaš već upisao nekoliko nastupa za mladu reprezentaciju Španjolske.

- Osobno sam se zauzeo kod naše predsjednice, gospođe Kolinde Grabar-Kitarović, da ukazom odobri hrvatsko državljanstvo Daniju Olmu...Takav profil igrača nedostaje našoj reprezentaciji i spreman sam mu već u lipnju pružiti priliku u Osijeku protiv Walesa...

- Jednom je HNS propustio priliku da dovede u naše redove Zlatana Ibrahimovića i nisam mogao dopustiti da se to ponovi i sa drugim supertalentom kakav je Dani Olmo... Naravno, sada je na Olmu da donese odluku sa svoje strane, mi smo svoje napravili - kazao je navodno Dalić, a prenose španjolski mediji.

Ovu vijest prvi je objavio Sport, a zatim i ostali mediji u zemlji. Također valja istaknuti kako je u ponedjeljak bio 1. travnja i ovu vijest/izjavu treba uzeti s velikom rezervom, jer, Španjolci kao izvor navode medije u Hrvatskoj, ali ne spominju se točno koji.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet