Sport Domaći nogomet

stalni preokreti

Neviđen skandal oko transfera hrvatskog reprezentativca: talijanski velikan prijeti tužbom i tvrdi da je sporni intervju izmišljotina!

stalni preokreti

Brojni španjolski i talijanski mediji raspisali su se danas o gotovo pa dogovorenom transferu Marka Roga u Sevillu. Pozivali su se svi na izjavu koju je navodno razgovarajući za ABC de Sevilla dao sportski direktor Napolija Cristiano Giuntoli, ali sada su se javili iz talijanskog velikana i javno demantirali cijelu priču.

Rog je prema informacijama koje su isplivale u utorak ujutro dobio zeleno svjetlo za prelazak u slavni španjolski klub, ali samo na posudbu bez prava otkupa. No, kako se kasnije ispostavilo, cijeli intervju je zapravo jedna velika izmišljotina, barem tako tvrde iz redova ponajboljeg talijanskog kluba.

- Sportski direktor Napolija Cristiano Guintoli nije dao nikakav intervju za ABC. Izjave koje je prenio španjolski medij su netočne i bez ikakve osnove. Sportski direktor poduzet će pravne korake prema odgovornima - stoji u priopćenju Napolija.

Što je rečeno

Dali smo im zeleno svjetlo za posudbu. Mislimo da je to dobra opcija za Marka. On nam je rekao da želi igrati u Sevilli, no mi ga se ne možemo tek tako odreći. Dajemo mu da idućih nekoliko mjeseci provede u Sevilli, ali onda će nam se vratiti. To smo rekli i njemu i njima - stajalo je ranije tijekom dana u izjavi koju je Giuntoli navodno dao za ABC de Sevilla.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet