Sport Domaći nogomet

Pauza od pola godine

Povratak hrvatskog reprezentativca na travnjake: bio je u kadru, ali kup dvoboj svog kluba odgledao s klupe

Pauza od pola godine

Ivan Strinić se vratio utakmicama, ali ipak nije ušao u kup utakmici svog Milana. Bivši nogometaš Hajduka bio je u kadru za jučerašnju utakmicu osmine finala talijanskog kupa protiv Sampdorije u Genovi, ali nije ušao s klupe. Hrvatski reprezentativac koji je pauzirao pola godine od nogometa nakon što su talijanski liječnici posumnjali u probleme s njegovim srcem bio je na klupi, među ukupno 23 nogometaša u kadru Milana (u Italiji je 12 nogometaša na klupi, ukupno 23 u zapisniku), ali nije ulazio u igru.

Nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji na kojem je s Hrvatskom osvojio srebro, Striniću su liječnici sugerirali pauzu od nogometa. Strinić je tek prije dva mjeseca, sredinom studenog, dobio zeleno svjetlo liječnika za povratak nogometu i treninzima. Sinoć je prvi put bio na klupi, ali nije ušao u igru u susretu protiv kluba iz kojeg je i došao u redove sedmerostrukog prvaka Europe.

Milan je kao gost slavio 2:0 pogocima Patricka Cutronea u 102. i 108. minuti. Na klupi je bio i Stefan Simić, stoper Milana za kojeg se interesira Hajduk.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet