Sport Domaći nogomet

nenadmašan

Legendarni Žuti baš nema mira: dva dana po izlasku iz bolnice navratio do kavane

nenadmašan

To mogu samo posebni, oni drugačiji. Robert Prosinečki je uvijek bio takav, drugačiji, iznad. Pa i sada kao izbornik BiH reprezentacije ne odstupa od svojih principa. Kako na travnjaku, tako i u životu.

Prosinečki je tako samo dva dana nakon što je otpušten iz bolnice navratio do jedne sarajevske kavane kako bi malo popričao s poznatim glumcem i TV-voditeljem Tarikom Filipovićem.

- Dr. Filipović je ustanovio da je zdravstveno stanje izbornika Prosinečkog sve bolje i da može početi pohod na EP… U nadi da će veliki Žuti postati najveći žuto-plavi’ - napisao je Filipović na svom Instagram profilu…

Svaki bi liječnik savjetovao pacijentu da po izlasku iz bolnice gdje je neko vrijeme proveo i na intenzivnoj njezi da ostane u kući, pripazi se, posvetiti pozornost na zdravlje. Prosinečki je hospitaliziran 22. studenog nakon što mu je pozlilo, a potom je nakon pretraga na Klinici za abdominalnu kirurgiju Kliničkog centra u Sarajevu (KCUS) podvrgnut operativnom zahvatu na tankom crijevu. Još jedan zahvat imao je 2. prosinca, proveo je prilično vremena na intenzivnom odjelu.

No nakon izlaska Žuti je pokazao zbog čega je nenadmašan i nezaustavljiv, veliki majstor poteza. Kavu s prijateljem nije odbio ....

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet