Sport Domaći nogomet

Izvjestan transfer

Vruća roba na tržištu: nakon Juventusa i Liverpool je kontaktirao hrvatskog reprezentativca i sve usmeno dogovorio

Izvjestan transfer

Pričalo se za Juventus, no konkretniji je očito bio Liverpool, prema španjolskom Diario Gol, engleski je klub već kontaktirao hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića. Evidentno je da pored Modrića, Kroosa, Isca i Casemira za njega neće biti mjesta u Realu, minutaža je sve manje, a vrijednost na tržištu mu je dosta visoka.

Matea očito treneri vole, već odavno je Tottenham bio zagrijan, Juventus bi ga vratio u italiju, njegove igre u Interu su još "vruće u sjećanjima". Najkonkretniji se čini Jurgen Klopp koji obožava Kovačića i koji u njemu vidi zamjenu za playmakera Phillipea Coutinha koji sigurno odlazi. Njegova će se pak sada oko prelaska u Barcelonu nastaviti i u siječnju, a "redsi" žele biti spremni.Priče o španjolskim medijima koje se vrte govore da je Klopp sve usmeno dogovorio za ljeto 2018., jer mu je raznovrsnost Kovačićeve igre jako potrebna i u defanzivnom dijelu, ali i kao klasična "desetka".

Mateo Kovačić je u Real Madrid došao 2015. godine za 35 milijuna eura i predstavljen je kao veliko pojačanje. Sada je već izvjesno nakon nekoliko kombinacija da će na kraju sezone napustiti Santiago Bernabeu. Pitanje je koliko je čvrst dogovor s Liverpoolom, ali činjenica je da ga tamo Jurgen Klopp čeka raširenih ruku.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet