Sport Domaći nogomet

Put do RUSIJE

Sve ovisi o nama, a bivši igrači Hajduka uglas prizivaju: 'Dajte nam Irce, bilo koje!'

Put do RUSIJE

Tko je idealan suparnik našoj reprezentaciji u dodatnim kvalifikacijama, koga bi bilo najbolje dobiti za suparnika preko kojeg ćemo s manje stresa izboriti nastup na Svjetskom prvenstvu. Evo što nam je odgovorio kvartet nekadašnjih igrača Hajduka.

Drago Gabrić - Najviše bih volio Sjevernu Irsku, protiv njih bi bilo najlakše. Igrački su puno slabiji od Hrvatske, gotovo da ih nema smisla uspoređivati. S obzirom na to da je naša reprezentacija pomalo u krizi, oni bi nam bili idealni. Grčka je najteži protivnik, defenzivna momčad koja zna igrati na rezultat. Pokazali su to kad su postali europski prvaci, ali i kasnije... Imaju i fanatične navijače. Bolje ih je izbjeći.

Darko Miladin – Nadam se Sjevernoj Irskoj, najslabiji su. S druge strane, ne bih volio Švedsku, oni su najkvalitetniji. No, bez obzira koga izvučemo, ako budemo pravi - prolazimo. Bolji smo od svih koji nas čekaju u ždrijebu.

Nenad Pralija – Volio bih najslabijeg, naravno. Po meni je to Republika Irska. No, nikoga se mi ne trebamo plašiti. Imamo puno bolje igra- če od svih. Igraju u velikim klubovima i imaju iskustvo igranja važnih utakmica.

Tonči Martić – Ma sve ovisi o nama. Jači smo od svih potencijalnih protivnika. Budemo li na razini na kakvoj smo bili u Ukrajini nećemo imati nikakvih problema.

 

 

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet