Sport Domaći nogomet

BACILI OKO

Počeo lov na mladu hrvatsku zvijezdu: klubovi stoje u redu, a platili bi samo osam milijuna eura

BACILI OKO

Četiri kluba već su „bacili oko“ i krenuli u razgovore oko nove mlade hrvatske nogometne zvijezde, 19-godišnjeg playmakera Lokomotive Lovre Majera. Skauti Watforda i Evertona su ga već označili kao izvrsnu kupnju, zanimaju se talijanska Sampdoria i španjolska Sevilla. Oni su već konkretni, a priča se i o interesu škotskog Celtica, španjolskog Atletico Madrida, francuskih Nicea i Lillea.

Svi su zaluđeni Majerovim talentom, na utakmice Lokomotive dolazi se inkognito, ali menadžeri vise poput grozda. Ništa čudno od deset zgoditaka Lokomotive Majer je protagonist, četiri puta strijelac, triput asistent. Uz to odlično je odigrao u nastupu mlade reprezentacije u Moldaviji i mnoge ne bi začudio poziv u seniorsku reprezentaciju za Svjetsko prvenstvo u Rusiju. Osim toga već ima seniorski nastup zabilježen u pobjedi Hrvatske nad Meksikom u prijateljskom dvoboju u Los Angelesu.

Procjene su da bi se Majera sada moglo kupiti za sedam-osam milijuna eura, ili po cijeni s bonusima koju je Everton dao za Nikolu Vlašića.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet