Sport Domaći nogomet

vjeruje u iznenađenje

Tokić: Navikli smo igrati bez svoje publike. Dolazak Torcide mojim će igračima stvoriti dodatni motiv

vjeruje u iznenađenje

Svjesni smo kakva nas utakmica očekuje. Mislim da Hajduk ima kudikamo bolju momčad nego to rezultati pokazuju. S rombom na sredini terena uspijeli su se nametnuti i Rijeci prošlo kolo.

Nakon zimskih priprema Futacs je pokazao kako se radi o top igraču. Tu je i Hamza. Analizirali smo potanko splitsku momčad i spremamo odgovor na njihovu igru - najavljuje Mario Tokić, trener ‘’lokosa’’.

Već četiri utakmice Lokomotiva protiv Hajduka nije postigla gol. Posljednji su zabili 20. veljače 2016. u pobjedi 2:1. I još Lokomotiva nakon siječanjskog transfera Mirka Marića uopće nema napadača!?

- U činjenici da nemamo pravog napadača neću tražiti alibi. Čast mi je voditi ovu momčad Lokomotive i ne želim kukati. Bitno je da stvaramo šanse. Vjerujem da ćemo takvom igrom doći do gola i iznenaditi Hajduka.

Kako je navijačima Hajduka zapriječen dolazak na dvije sljedeće splitske utakmice, najavljuju masovno okupljanje u Kranjčevićevoj. Kako će Mario Tokić pripremiti momčad ‘’za gostovanje na svom terenu’’?

- Navikli smo igrati bez svoje publike. Imamo nekoliko stotina navijača i oni su nam vjerni. Sigurno će nas doći podržati i protiv Hajduka. Dolazak Torcide mojim će igračima stvoriti dodatni motiv.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet