Sport Domaći nogomet

stanovi

Zadranima pristupili Ješe i Pešić

stanovi
U nisci dolazaka u NK Zadar, Banovića, Jakoliš i Weitsa u ovoj polu sezoni pridružili su se dva vrlo kvalitetna nogometaša Vedran Ješe i Ivan Pešić. U klupskim prostorijama Zadra predstavljeni su novopridošli igrači, a uvodnu riječ je kao i uvijek imao predsjednik kluba Josip Bepo Bajlo. 

- Zadovoljstvo i čast mi je da mogu danas predstaviti dva kvalitetna nogometaša koji će u narednom periodu nositi dres našeg kluba. O Vedanu Ješi sve je znano, on je poznati i priznati igrač, prošao je dosta toga u svojoj igračkoj karijeri od Zagreba, Dinama , inozemstva Grčka i Izrael te Širokog i sada je s nama. On je zadarski zet pa će najvjerovatnije i završiti ovdje svoju bogatu nogometnu karijeru. U njemu smo dobili pouzdanog stopera koji će nadam se umnogome utjecat na razvoj naših mladih igrača. O Ivanu Pešiću mogu reći samo to da je nadaren igrač, čekali smo ga nakon ozljede, počeo u Vodicama i preko Hajduka i Šibenika došao k nama, napadač koji okomito ide prema vratima protivnika, njega treba još čekati no i on će u „vatru“ tijekom sezone, kazao je Bajlo.

Nakon što je Bajlo svoje izrekao za riječ se „javio“ Ješe koji je kazao:

- Upravi NK Zadra bi se zahvalio što sam tu nadam se uspješnoj sezoni kako za mene tako i za Zadar, a ozračje koje vlada i kako sam ga ja doživio u klubu mogu samo pohvaliti. Nadam se da ćemo u sljedećim utakmicama biti samo bolji jer opipao sam puls igrača i struke, sve je pozitiva,  kazao je kratko Ješe. 

Nakon njega par riječi je kazao i Pešić:

- I ja bi se zahvalio čelništvu i igračima na prijemu, znam zašto sam došao, moje je da se što prije nametnem treneru, a za ovo nekoliko dana koliko sam tu imam samo riječi hvale, kazao je Pešić.
Samo što su završili sa ovom „obvezom“ već ih je na igralištu čekao trener Ferdo Milin sa svojim stožerom na treningu. 

Ivica GJERGJA

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet