StoryEditor
Domaći nogometples milijuna

Brojni skauti gledali igrače Dinama i Hajduka na derbiju

Piše SN
17. prosinca 2018. - 23:57
gm_dinamo_hajduk70-161218

U maksimirskim ložama na derbiju bili su i brojni skauti. Borussia Dortmund, Inter, nekoliko engleskih i talijanskih klubova, Lille, Strasbourg, Marseille, Španjolci... došli su pogledati što se nudi na hrvatskom tržištu, ne treba naglašavati da su u prvom planu bili Dani Olmo, Amer Gojak, Dominik Livaković, ali i hajdukovci Ante Palaversa i Domagoj Bradarić.

A bilo je u ložama i još poznatih lica.

Prije svih spomenimo Ivana Perišića, hrvatski reprezentativac stigao je, naravno, u Maksimir dati podršku Hajduku, pred ulaskom u ložu dočekala ga je Hajdukova delegacija na čelu s predsjednikom Jasminom Huljajem i sportskim direktorom Sašom Bjelanovićem, zajedno su otišli u ložu.

Vidjeli smo i predsjednika HOO-a Zlatka Matešu, brojne Dinamove bivše igrače, od kojih smo se najviše iznenadili Leonardu Sigaliju. Argentincu se, očito, sviđa u Zagrebu, iskoristio je slobodne dane da posjeti staro društvo. Marijan Kustić i Zorislav Srebrić predvodili su HNS-ovu delegaciju, nije bilo predsjednika Davora Šukera, kao ni izbornika Zlatka Dalića.

#HAJDUK#DINAMO

Izdvojeno

04. srpanj 2020 20:46