StoryEditor

Bilić: Nismo potonuli, niti ja niti moji igrači

Piše PSD.
16. studenog 2012. - 21:49
Trenutačno se nogometaši moskovskog Lokomotiva, koje trenira donedavni hrvatski izbornik Slaven Bilić, nalaze tek na osmom mjestu ljestvice ruske Premierlige...

Bilić je nekoliko puta bio na izlaznim vratima kluba, pogotovo jer klub nije pobijedio u šest utakmica zaredom u prvenstvu, a u tom razdoblju Lokomotiv nije uspio pobijediti niti u jednom Kup ogledu.

- Moji dečki rade odlično na treningu. Atmosfera je zbilja briljantna u sastavu i sto posto sam siguran da će pravi rezultati doći. Zaslužili su to moji igrači jer smo imali i sasvim dosta nesreće u posljednje vrijeme. Znao sam i prije da u ruskoj Premierligi nema lagane utakmice. U to sam se i uvjerio, ali mi guramo dalje. Prepuni optimizma - rekao je Slaven Bilić.

U posljednjem je kolu Lokomotiv doma odigrao 1-1 s jakim Anžijem, a kod primljenog pogotka je daleko bolje mogao i morao reagirati vratar Guillermo.

- On je jedan od naših najvažnijih igrača. Takve se stvari događaju, a on zbog toga uopće nije kompromitirao svoju poziciju. No, za iduću utakmicu još nisam odlučio hoće li braniti on ili Krešić.

Bilić se potom opet vratio lošoj rezultatskoj seriji svoje momčadi.

- Razgovarao sam sa svakim svojim nogometašem osobno. Želim da ne izgube moral, da se u njih ne uvuče nepovjerenje u vlastite mogućnosti. I garantiram da nitko od njih nije potonuo. Mi se dižemo, igramo sve bolje. Evo, protiv Anžija smo imali čak 15 udaraca prema njihovim vratima. To nije malo, samo šteta što nismo zabili više pogodaka.

Bilić je na kraju zaključio:

- Ponekad protiv sreće ne možete ništa. No, moramo raditi dalje, jako naporno raditi. I rezultati će doći. Jedna pobjeda vrlo lako može sve okrenuti.

TS

Izdvojeno

06. lipanj 2020 04:06