StoryEditor
Domaći nogometriječ trenera modrih

Ante Čačić nije skrivao sreću nakon pobjede nad Hajdukom: ‘Ja sam trener koji ne odlazi u mirovinu, moj ugovor sada završava, ali vidjet ćemo što će biti‘

21. svibnja 2022. - 23:15

Dinamov trener Ante Čačić isticao je veliku sreću nakon pobjede kojom je proslavio titulu osiguranu već prošle nedjelje u Šibeniku.

- Hvala mojim prethodnicima, trenerima Krznaru i Kopiću. Navijači su nam priredili takav ambijent da smo imali dosta problema u koncentraciji, puno tehničkih pogrešaka. Hajduk je bio rasterećen, htio nam je „zapapriti“. Nakon gola smo bili bolji, onda se dogodio prekid... Neizmjerno sam sretan, ovakav ambijent se rijetko viđa u Zagrebu.

„Modri“ su ovog proljeća imali dosta problema s ozljedama.

- Imamo igrača koji nisu do kraja izliječeni, spremni. No, nismo kukali za onima koje nemamo, u pet kola smo osvojili 13 bodova i na kraju uvjerljivo osvojili prvenstvo, s obzirom da je do predzadnjeg kola bilo neizvjesno. Najvažnije je bilo povratiti Dinamov gard, u tome smo uspjeli i zaista sam jako sretan.

Što se tiče ostanka na Dinamovoj klupi i u sljedećoj sezoni, Čačić je rekao:

- Ja sam trener koji ne odlazi u mirovinu, od ovog trenutka sam čak i slobodan trener, jer moj ugovor sada završava, ali vidjet ćemo što će biti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. kolovoz 2022 16:46