Sport Dalmacija u balunu

kraljevski klub u splitu

Kamp Real Madrida na Parku mladeži

kraljevski klub u splitu

Od 7. do 11. kolovoza na Parku mladeži održat će se nogometni kamp Real Madrida za djecu od 6 do 17 godina u suradnji s fondacijom španjolskog kluba. U prostorijama omladinskog pogona Splita na Parku mladeži predstavljen je kamp na kojem će zainteresirana djeca moći sudjelovati po cijeni od 250 eura.

- Takav kamp u Koreji ili Japanu košta 800 eura. Bili smo dosad u Biogradu i Dubrovniku, imamo dosta dobar odaziv, a ovakvi kampovi se rade u 33 zemlje svijeta. Svrha je da svako dijete osjeti što je to Real Madrid – rekao je regionalni predstavnik Real Madrida Zlatko Marić.

- Očekujemo nešto više od stotinu djece, do 150. Ovisno o tome vidjet ćemo koliko će biti trenera, koji će biti licencirani. Povezali smo se i sa Centrom za socijalnu skrb, te sa domom Maestral. Djeca će dobiti opremu Reala – rekao je koordinator i supervizor Real Madrid foundationa Nenad Martinović.

Marić je istaknuo kako bi sljedeći korak trebao biti organizacija turnira na kojem će osim djece iz Real Madrida susjelovati i djeca iz Bayerna, Barcelone i Fenerbahčea.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Dalmacija u balunu