Sport Dalmacija u balunu

makarska

Vitaić umjesto Marenzija na klupi Zmaja

makarska

Na prvoj radnoj sjednici novog Upravnog odbora Zmaja njihov dugogodišnji igrač i kapetan Ivan Rašić izabran je za direktora kluba.

Njegov glavni posao bit će izbor trenera i i novih igrača seniorske momčad, te  imenovanje voditelja škole nogometa i trenera u mlađim uzrasnim kategorijama. Uz to Rašić će i u idućoj sezoni predvoditi momčad koja će se pokušati vratiti u treći nogometni rang.

Kako nije postignut dogovor o nastavku suradnje s Armandom Marenzijem za novog trenera prve momčadi izabran je 35-godišnji Omišanin Antu Vitaić. U  sezoni 2015/16. vodio je Orkan iz Dugog Rata i uveo ga u Treću HNL Jug, a u igračkoj karijeri igrao je za Hajduk, Mosor, Osijek, Split, Dugopolje te Hamarkameratene (HamKam) iz Norveške.

Zanimljivo je kako je i Antin otac Ognjen-Ogi uspješno igrao u Zmaju za kojeg je odigrao 89 prvenstvenih utakmica i pritom postigao 17. pogodaka.

Pripreme Zmaja za novu sezonu trebale bi početi krajem ovog mjeseca - kaže nam Rašić, a do tada će biti poznat i kadar igrača koji će u nastupajućoj sezoni igrati za crvene. 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Dalmacija u balunu