Sport Dalmacija u balunu

faza stabilizacije

ŽNK Marjan proslavio je četrnaesti rođendan: Hvala Hajduku na podršci u radu, poslali su nam i tortu

faza stabilizacije

Ženski nogometni klub Marjan iz Splita proslavio je jučer četrnaesti rođendan. Na prigodnoj proslavi održanoj s početkom u podne u prostorijama kluba podno sjeverne tribine stadiona na Poljudu okupilo se gotovo stotinjak uzvanika koje su zabavljali pjevač Dean Dvornik koji je zapjevao prigodnu rođendansku “Marjansku pismu” te grupa “Malo vitra” s pjevačicom Anom Leko.

Stigle su igračice Marjana svih uzrasnih kategorija, od najmlađih do seniorki, roditelji igračica donijeli su kolače, a kao gošće stigle su i igračice bosankohercegovačkog prvoligaša Čapljine. Pjesme i dobrog raspoloženja nije nedostajalo, orilo se “Večeras je naša fešta”, a posebnu rođendansku tortu “marjankama” je poklonio Hajduk u čije ime je svečanosti prisustvovao Roko Pezelj, team manager Hajduka II.

Prigodnim riječima okupljene su pozdravili tajnik i trener mlađih uzrasnih kategorija Jozo Pirić kao i predsjednica Marjana, televizijska novinarka Mirta Šurjak, a uz njih domaćini fešte su bili član uprave zadužen za struku Ozren Maršić, trener Ivica Matić... Nakon pozdrava i čestitke Šurjak je kazala:

– Klub je prošao kroz teško i turbulentno razdoblje, ali se polako stabiliziramo i pokušavamo se zadržati u prvoj ligi što nam je prioritet pa ćemo potom krenuti u iduću fazu. Donekle su uz pomoć sponzora i dobrih ljudi prevladani i financijski problemi. Velika hvala i Hajduku na podršci u radu, evo poslali su nam i tortu. Nastavljamo dalje. Imamo stotinjak djece u klubu što nas najviše veseli, a i dalje postoji veliki interes. Dogodine tu brojku možda i poduplamo. Ženski nogomet u Splitu definitivno ima budućnost.

Za “marjanke” se prvenstvo seniorki nastavlja 19. ožujka.

– Borimo se za ostanak, ali malo smo se pojačali za nastavak sezone i vjerujemo da ćemo izboriti ostanak u prvoj ligi. S druge strane naše pionirke i kadetkinje najbolje su u Dalmaciji nakon prvog dijela sezone, ujedno su i bez poraza – kazao je Pirić.

Nakon prigodne proslave s početkom u 15 sati nogometašice Marjana i Čapljine odigrale su rođendansku prijateljsku utakmicu na pomoćnom igralištu stadiona na Poljudu.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Dalmacija u balunu