StoryEditor
Borilački sportoviupucao ga u glavu

Vijest koja je šokirala Brazil: jednu od najvećih tamošnjih zvijezda borilačkih sportova u noćnom klubu ubio policajac

Piše SPORT SD
8. kolovoza 2022. - 14:26

Tužne vijesti dolaze nam iz Brazila. Jedna od najvećih BJJ zvijezda Leandro Lo ubijen je jučer nakon sukoba u jednom noćnom klubu. Kako prenose portali, ubojica je policajac koji je oružje nosio sa sobom dok je bio na zabavi u klubu, piše Fight Site.

Naime, ubojstvu je prethodio fizički obračun između Leandra i ubojice. Policajac je, prema medijima, uzeo bocu s Leandrovog stola nakon čega je uslijedio verbalni obračun. Preraslo je tu ubrzo i u fizički kada ga je Leandro srušio na pod i držao, a kada su se razdvojili, policajac je upucao Leandra dva puta u čelo. Leandro je bio na mjestu mrtav.

Lo, inače 33-godišnji BJJ prvak, više je puta osvojio titulu svjetskog prvaka. Neki od njegovih najznačajnijih uspjeha su Svjetsko prvenstvo u BJJ-u, Pan Američki kup te Državno BJJ prvenstvo u Brazilu.

Mnogo boraca i općenito ljudi iz MMA svijeta izrazilo je nevjericu i šok zbog ovako brutalnog ubojstva BJJ prvaka. Uistinu je tužno čitati ovakve stvari, a jedinio što se u ovom trenutku može napraviti jest izraziti sućut obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. rujan 2022 11:10