StoryEditor
Borilački sportovihospitaliziran

Legendarni član UFC-ove kuće slavnih u novim problemima: posljednjih godina puni naslovnice uglavnom zbog svog problematičnog ponašanja

Piše Fightsite
12. veljače 2020. - 09:36
AFP
rgx time: 1.6927719116211E-5

Legendarni B.J. Penn našao se u novim problemima...

Kako javljaju brojni američki mediji, koji se pozivaju na izvještaj Big Island Now portala, Penn je sudjelovao u prometnoj nesreći na Havajima.

Prema dostupnim informacijama, nesreća se dogodila u petak gradu Hilo, a Penn je ubrzo hospitaliziran. Policija javlja da je MMA veteran izgubio kontrolu vozeći kamionet koji je u konačnici prevrnuo ispred jednog shopping centra. Penn je u vozilu bio sam - piše Fightsite.hr.

Njegovo stanje trenutno je nepoznato, a policija sumnja na to da je brzina jedan od faktora koji su prouzročili nesreću. Istraga još uvijek traje, a u bolnici su testirali Pennovu krv kako bi vidjeli je li bio pod utjecajem alkohola.

Istraga još uvijek traje pa tako i rezultati spomenutih nalaza nisu poznati javnosti.

Podsjetimo, član UFC-ove kuće slavnih posljednjih godina puni naslovnice uglavnom zbog svog problematičnog ponašanja.

Ovaj incident stiže nakon 2019. tijekom koje se Penn susreo s višestrukim ozbiljnim prijestupima. Prošlog je travnja majka njegove djece zatražila zabranu pristupa zbog navodnih godina obiteljskog nasilja i seksualnog zlostavljana.

Pored toga zabilježen je i slučaj u kojem je Penn prijetio jednom farmeru s mačetom, a prošlog je kolovoza uhvaćen kamerom kako sudjeluje u jednoj uličnoj tučnjavi koja je ubrzo postala viralni hit.

#BJ PENN

Izdvojeno