StoryEditor
Borilački sportovimožda i medaljonoše

Druženje olimpijaca u Selu: hrvatska judašica Barbara Matić nije propustila priliku stvoriti uspomenu s Novakom Đokovićem

22. srpnja 2021. - 19:19

Gledamo li na ovoj fotografiji buduće olimpijske pobjednike? Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković prvi je favorit u svom sportu, a bome ni Barbara Matić u judu nije daleko od toga.

Kao aktualna svjetska prvakinja u kategoriji do 70 kg, Splićanka je jedna od glavnih hrvatskih uzdanica na Olimpijskim igrama u Tokiju i svakako spada u najuži krug onih koji se nadaju zlatu. Nastupa u srijedu 28. srpnja, a u jeku završnih priprema nađe se nešto vremena i za opuštanje i razonodu.

U jednom takvom trenutku Barbara je u menzi Olimpijskog sela naletjela na Đokovića koji je kao globalna sportska zvijezda mnogim olimpijcima iz cijelog svijeta atraktivan za zajedničku fotografiju. Priliku tako nije propustila ni Matić, zamolivši Novaka za fotku preko srpskog judaškog trenera koji mu je bio u društvu. Đoković je rado ispunio Barbari želju, kao i mnogim kolegama sportašima iz drugih zemalja koji mu ovih dana prilaze s istom zamolbom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. srpanj 2021 23:15