StoryEditor

Cormier prognozirao potencijalni meč Miočića i Jonesa: I s nekoliko dodatnih kilograma on ga sigurno neće nokautirati

Piše Fight site
2. rujna 2020. - 21:57
Kolike su šanse da vidimo ovaj dvobojUFC

Daniel Cormier smatra kako je Jon Jones toliko vješt da itekako ima što za reći u teškoj kategoriji, ali isto tako vjeruje da i s nekoliko dodatnih kilograma neće moći nokautirati borce poput Stipe Miočića, piše Fight site

- S takvim vještinama nije ni bitno u kojoj ste kategoriji. Ne znam je li njegov prelazak u tešku baš toliko riskantan koliko ljudi pokušavaju reći da je. On se može boriti protiv tih likova jer sam se i ja protiv njih borio. Da, veliki su, snažni i opasni, ali može se boriti s njima - komentirao je Cormier u 'DC & Helwani' emisiji.

- Vjeruješ li onda da će se Jones jednog dana stvarno boriti u UFC-ovoj teškoj kategoriji? - upitao je potom Ariel Helwani bivšeg dvostrukog prvaka.

- Da. Ako se bude radilo o dobrom 'matchupu'. Vjerujem da bi se on borio s Miočićem - nastavio je danas umirovljeni DC.

- Hoće to onda biti Stipina iduća borba? - ubacio se Ariel.

- Mislim da neće. Ne znam ni hoće li se Stipe ikada boriti s Jonesom. I to je pušiona jer sviđa mi se Stipe Miočić - odgovorio je Cormier.

Nedavno je Stipe u razgovoru s fanovima izjavio da ga zapravo borba s najizglednijim izazivačem Francisom Ngannouom baš i toliko ne uzbuđuje.

- Oko Francisa uopće nisam uzbuđen. Već sam ga izdominirao kroz 25 minuta i pokazao kako ga se može pobijediti. Želim novi izazov! Volio bih boksati - poručio je tada aktualni teškaški prvak.

DC je imao i komentar na tu izjavu:

- Mislim da se tu možda ne radi nužno o boksu. Mislim da pokušava doći do borbe s Jonesom. Jones ga neće nokautirati. Neće ga udariti i uspavati. Nije bitno koliko će imati kila, on nema onu udaračku snagu. On ne udara jako. Udara, ali nogama. Zna da će borba s Jonesom biti vrlo konkurentna, vrlo dobra borba, ali i da će ili on nokautirati Jona ili će se raditi o sudačkoj odluci - zaključio je Cormier.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

07. rujan 2020 01:47