Sport Atletika

javite se

Splitski polumaraton poziva volontere: radi se o jednom od najvažnijih sportskih događaja u gradu u prvoj polovini godine

javite se

Devetnaesti po redu splitski polumaraton održat će se od 22. do 24. veljače u Splitu. Riječ je o jednom od najvažnijih sportskih događaja u Splitu u prvoj polovini godine koji će, kao i proteklih godina, u naš grad privući brojne trkače i rekreativce iz Europe i svijeta.

Za organizaciju ovakve sportske priredbe neophodni su volonteri koji imaju različite dužnosti; prijave i preuzimanje startnih brojeva u ŠC-u Gripe, osiguranje staze za vrijeme utrke, dodavanje pića trkačima na stanicama za okrepu, dodjela medalja za sudjelovanje u ciljnoj ravnini, preuzimanje i izdavanje torbi s odjećom trkačima u garderobi, fotografiranje na nekim točkama utrke i mnoge druge. Ovim putem organizatori pozivaju sve zainteresirane da se uključe u projekt.

Nije nevažno napomenuti kako svaki volonter dobiva majicu (ako je raspoređen na prijave) ili šuškavac (ako je raspoređen vani). Svi volonteri također imaju pravo na vaučer za obrok i piće nakon utrke te mogu prisustvovati završnoj zabavi u dvorani Gripe.

I ove godine, na Splitski polumaraton dolaze volontirati samostalno ljudi iz drugih gradova Hrvatske, a organizirano dolazi veća grupa volontera iz Dubrovnika i Sarajeva.

Sve informacije mogu se pronaći na službenoj stranici natjecanja: www.splitmarathon.com.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Atletika