Sport Atletika

start 2019

Sajam sporta, rekreacije i fitnesa bit će jedinstvena manifestacija pod okriljem Splitskog polumaratona

start 2019

Sajam sporta, rekreacije i fitnesa START 2019, jedinstvena je manifestacija koja se održava pod okriljem Splitskog polumaratona od 22. 02. do 24. 02. 2019. u Sportskom centru Gripe, u Splitu. START 2019 je prvi sajam sporta i manifestacija te vrste kojoj je cilj objediniti strast prema sportu i zdravi način života.

Sajam je organizira s ciljem spajanja sportskih profesionalaca, klubova, udruga i saveza s entuzijastima te predstavljanje svih onih koji imaju aktivne veze sa sportom - sportaša i rekreativaca, proizvođača sportske opreme i prehrane, klubova, tvrtki i udruga koje se bave djelatnostima u sportu. Sajam START, kao mjesto stvaranja novih poslovnih prilika na brzorastućem tržištu sporta Dalmacije i cijele Hrvatske, omogućava tvrtkama da svoje proizvode i usluge, vezane uz sport, rekreaciju i fitnes, predstave širokom spektru posjetitelja i ciljanom tržištu, odnosno novim potrošačima ili kupcima. Uz to, imaju prigodu unaprijediti kontakte s postojećim i budućim partnerima, sudjelovati u zanimljivim stručnim programima i predstavljanju inovacija i novih trendova iz svijeta sporta te biti dijelom ekskluzivne medijske kampanje.

Izlagački program prvog Sajma sporta, rekreacije i fitnesa START 2019 obuhvaća profesionalnu sportsku opremu, opremu za rekreaciju, opremu za fitnes, sportsku prehranu i dodatke, sportski dječji program, obuću i odjeću za sportaše, rekreativce i fitnes i zdravu prehranu. Bit će organizirane stručne radionice i konferencije, kao i predstavljanja klubova, sportskih udruga te ustanova za rehabilitaciju kod ozljeda.

Više informacija o prvom Sajmu sporta, rekreacije i fitnesa START 2019 uskoro na web stranci koja je u izradi.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Atletika