StoryEditor
SplitNA PRIJEDLOG HGS-a

Županijski vijećnik Jurišić-Sokić: Od sljedeće godine Splitsko-dalmatinska županija stipendirat će 50 mladih nadarenih sportaša, što je dvostruko više u odnosu na prijašnje godine

Piše PSD
6. prosinca 2021. - 17:08

Toni Jurišić-Sokić, HGS-ov vijećnik Skupštine Splitsko-dalmatinske županije pohvalio se na Facebooku da je na današnjoj sjednici prihvaćen amandman koji je predložio.

- Dragi prijatelji, na sjednici Skupštine Splitsko-dalmatinske županije usvojen je amandman na proračun koji sam predložio u ime Hrvatske građanske stranke.

Županija je godinama imala kvalitetan program stipendiranja mladih nadarenih sportaša. Natječajem bi se raspodijelilo 150 000 kuna na 25 sportaša. Nedavno je gradonačelnik Splita g. Ivica Puljak javno uskratio financijsku potporu sportašima grada Splita.

Ta činjenica me potakla da predložim amandman kojim bi se sredstva za ovaj program udvostručila sa 150 000 na 300 000 kuna. Hvala županu što je prihvatio amandman.

Od sljedeće godine Splitsko-dalmatinska županija stipendirat će 50 mladih nadarenih sportaša, što je dvostruko više u odnosu na prijašnje godine - napisao je Jurišić-Sokić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. siječanj 2022 16:09