StoryEditorOCM
Splitojačala desnica

Zlodre komentirao odličan rezultat Domovinskog pokreta: ‘Unatoč svim opstrukcijama, odradili smo kvalitetnu kampanju bez ikakve mrlje‘

Piše split sd
26. lipnja 2022. - 23:47

Najveće iznenađenje splitskih izbora je rezultat liste Domovinskog pokreta, HDS-a, HSP-a i Hrvatskih suverenista koji su prikupili 5,63 posto glasova i tako dobili dva gradska vijećnika, isto kao SDP, HGS i Most. Ankete nisu predviđale ovako nešto, a iza njih su ostale i dvije liste koje su dosad, doduše u koaliciji, imale tri gradska vijećnika. Riječ je o Pametno za Split i Dalmaciju i Možemo. 

Za komentar smo upitali njihovog gradonačelničkog kandidata Arisa Zlodru, koji je pred izbore i previđao šest-sedam postotnih poena. 

- Izuzetno smo zadovoljni činjenicom da su birači prepoznali našu jedinstvenu koaliciju svih konzervativnih i suverenističkih stranaka te nam poklonili svoje povjerenje. Ostvarili smo sjajan rezultat i dokazali da su naše optimistične prognoze bile itekako utemeljene, što se i pokazalo na biralištima. Unatoč svim opstrukcijama, uspjeli smo pokazati organizacijske sposobnosti, ponuditi građanima kvalitetan program i prepoznatljive kandidate. Naša stranačka organizacija iskazala se kvalitetnom kampanjom bez ikakve mrlje ili podmetanja budući da smo nudili isključivo konstruktivne prijedloge - poručio je DP-ovac.

Upitan za slanje SMS poruka u kojima su se glasači nagovarali da daju glas njihovoj listi, Zlodre je kazao:

- Iskoristili smo sva dostupna i legalna sredstva za promociju naših kandidata i nismo se ogriješili ni o kakav pravilnik ili zakon. Naš ozbiljan i predan rad u gradskom vijeću počinje već od sutra te smo sigurni kako će građani prepoznati naše znanje i kvalitetu pri rješavanju gorućih gradskih problema.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. ožujak 2023 13:15