StoryEditorOCM
SplitTEŠKO LUDILO

Zaposlenici Banovine doskočili vratima koja ih ozljeđuju, metode su urnebesne; bacaju torbe u dalj, dižu ruke...

Piše Split SD
27. ožujka 2023. - 14:20

Nakon što su postavljena nova kontrolna vrata na ulazu u Banovinu, ne prestaju apsurdne situacije koje svakodnevno doživljavaju djelatnici gradske uprave.

S obzirom na način funkcioniranja novougrađenog sustava, neki djelatnici su se snašli i doskočili nepredvidivim vratima da sene bi ozlijedili.

Tako smo doznali iz prve ruke da je u zadnje vrijeme u Banovini popularna disciplina bacanje torba u dalj. Naime, praksa je ovakva - kad se osoba približi vratima, svom snagom baci torbe preko njih pa se tek onda usudi približiti i proći bez ozljeda.

Neki imaju nešto drugačiju tehniku - kad dođu ispred vrata, dignu ruke u zrak i sve što u njima nose i u motu "predajem se" prođu unutra.

image
Privatni album

Doznajemo dalje kako su jednom službeniku vrata iskidala hlače, a jednoj djelatnici suknju i hulahopke... Naime, često se dogodi da, kada se nasloni kartica za timbravanje, vrata se ne otvore, pa ljudi ih krenu preskakati.

Jedna je pročelnica kao dokaz gradonačelniku Ivici Puljku pokazala slike modrica koje je zaradila ulaskom u zgradu.

Zaposlenici Banovine na novonastalu situaciju reagiraju zafrkancijom, barem oni koji nisu dobili "po prstima". Kažu da je sljedeći korak bodljikava žica i minsko polje... Banovina je postala kao prava utvrda...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. lipanj 2023 07:23