StoryEditor
Splitspremni za sezonu

Započinje cijepljenje privatnih iznajmljivača, iz splitskog TZ-a zainteresirane pozivaju da se jave najkasnije do 5. svibnja

Piše PSD
30. travnja 2021. - 22:51
Nikša Stipaničev/Ilustracija/Cropix

Iz Turističke zajednice Grada Splita uputili su jučer, putem sustava eVisitor, dopis privatnim iznajmljivačina kako bi ih obavijestili da se mogu prijaviti za cijepljenje.

Sadržaj dopisa prenosimo u cijelosti:

Poštovani iznajmljivači,

Ministarstvo turizma i sporta je dana 30.travnja 2021. uputilo dopis turističkim zajednicama kako bi prikupili podatke o zainteresiranim osobama/ iznajmljivačima za cijepljenje.

Zaprimljene baze podataka će se dostaviti nadležnim županijskim zavodima za javno zdravstvo koji će u kratkom vremenu izraditi plan cijepljenja i organizirati cijepljenje na zajedničkim punktovima za cijepljenje opće populacije ili na neki drugi prikladan način o čemu će iznajmljivači biti pravodobno obaviješteni.

Termini cijepljena ovisiti će isključivo o prioritetima koje određuje Hrvatski zavod za javno zdravstvo te nadležni lokalni i područni zavodi za javno zdravstvo i institucije koje provode cijepljenje, dok će mogućnost odabira određene vrste cjepiva ovisiti o dostupnosti cjepiva na određenoj lokaciji u trenutku cijepljenja.

Napominjemo ovim putem da je spomenuto prioritetno cijepljenje dobrovoljno i odnosi se samo na privatne iznajmljivače na koje glasi rješenje kojim se pružaju usluge u domaćinstvu.

Ako se želite prijaviti, molimo pošaljite nam, NAJKASNIJE DO SRIJEDE (05. svibnja 2021., do 12 sati), u odgovoru e-pošte:

IME I PREZIME

DATUM ROĐENJA

OIB

MBO (MATIČNI BROJ OSIGURANIKA HZZ)

MJESTO GRAD/OPĆINA (PREBIVALIŠTA)

POŠTANSKI BROJ

BROJ MOBITELJA

ADRESA E-POŠTE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2021 02:11