StoryEditor
SplitZABRANIMO LANAC

Zamislite da jednim potezom možete promijeniti živote tisuća pasa! Došao je trenutak kad vam je to omogućeno. Potpišite peticiju!

Piše G.R.
28. prosinca 2021. - 21:44

Nedostaje još samo 16.662 potpisa da dobijemo državu gdje će biti zabranjeno držati psa na lancu! Splitska udruga "Sehaliah" pozvala je građane da svojim potpisom podrže peticiju i kampanju za potpunu zabranu držanja pasa na lancu koju su pokrenule udruge "Prijatelji životinja", sklonište "Prijatelji", udruga "Pobjede" i druge članice Mreže za zaštitu životinja.

- Još samo 16.662 potpisa mogu promijeniti živote tolikih nesretnika. Nismo naivni i znamo da se ništa neće promijeniti preko noći, ali s vremenom će se stvari početi mijenjati. Nabolje... Potpišite zbog Bonka kojemu je proketi lanac bio vezan oko vrata 11 godina. Potpišite zbor Zire, Skara, malog Zvone, Rokija sa Duilova...Potpišite zbog svih onih bezimenih nesretnika molim vas. Budite njihov glas - pozvali su iz udruge "Sehaliah" putem Facebooka sve da podrže hvalevrijednu inicijativu.

Udruge zahtjevaju hitnu izmjenu Zakona o zaštiti životinja s ciljem stupanja na snagu potpune zabrane držanja pasa na lancu ili drukčije vezanih. Žele da konačno prestane zlostavljački odnos prema psima, "kojima držanje na lancu stvara golemu psihičku i fizičku patnju, što je sramotno za Hrvatsku".

Zamislite da jednim potezom možemo promijeniti živote tisuća pasa u Hrvatskoj. Došao je taj trenutak da se napravi korak naprijed vezano za zaštitu životinja. Došao je trenutak kad i vi svojim potpisom možete utjecati na kvalitetu života svakog psa zavezanog na lancu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. svibanj 2022 08:38