StoryEditor
Splitizbori u splitu

Vraća li se u Banovinu Puljak ili stiže Đogaš? Ne propustite zadnje veliko sučeljavanje u organizaciji ‘Slobodne‘, i o vašem glasu ovisi budućnost Splita

Piše Split SD
5. srpnja 2022. - 16:30

Splićane nepunih pet dana dijeli do drugog kruga lokalnih izbora. U nedjelju će odlučiti hoće li se u Banovinu vratiti bivši gradonačelnik Ivica Puljak ili će doći nestranački kandidat HDZ-a Zoran Đogaš

U organizaciji "Slobodne Dalmacije" u srijedu, 6. srpnja, u 11 sati u foyeru splitskog HNK održat će se novo sučeljavanje kandidata za splitskog gradonačelnika. 

Ovog puta na sučeljavanju će sudjelovati i kandidati za zamjenike. Tako će uz Ivicu Puljka biti Bojan Ivošević i Antonio Kuzmanić, a uz Zorana Đogaša njegovi kandidati za zamjenike Zrinka Mužinić Bikić i Tomislav Šuta.

Sučeljavanje možete pratiti putem live streama čiji link će biti dostupan na portalu i Facebook stranici "Slobodne Dalmacije". Sučeljavanje će trajati sat i pol, a moderirat će ga kolege Nataša Bakotić i Saša Ljubičić.

Svjetonazorska pitanja, glavni komunalni i gradski projekti, problemi školstva u Splitu, stanje sportskih objekata, financijsko stanje Grada Splita, problemi u turizmu, ali i vizija budućeg razvoja te važne grane, kao i moguće buduće koalicije u lokalnm parlamentu teme su sutrašnjeg sučeljavanja. 

Pridružite nam se jer o izborima ove nedjelje ovisi budućnost Splita.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. srpanj 2022 06:10