StoryEditor
SplitPAŽNJA, PAŽNJA!

Vozači, oprez: zabranjeno prometovanje Starčevićevom od križanja kod Školske poliklinike do Puta Skalica. Evo još detalja o privremenoj regulaciji

Piše Diana Barbarić
17. prosinca 2019. - 11:43

Zbog radova u Starčevićevoj ulici od danas do ponedjeljka, 23.prosinca 2019., bit će postavljena privremena prometna signalizacija sukladno Zakonu o sigurnosti cestovnog prometa. 

Promet će se odvijati na način da će biti zabranjeno prometovanje na dionici od križanja kod Školske poliklinike do Puta Skalica, a od Hrvatske Mornarice do križanja s Putem Skalica će biti dozvoljen promet u jednom smjeru i to od sjevera prema jugu.

Bit će dozvoljen ulaz sa Hrvatske Mornarice prema Skalicama, a zabranjen izlaz sa Skalica na Ulicu Hrvatske Mornarice.

Javili su to iz splitske gradske uprave, a na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode je objavljena zanimljiva fotografija iz spomenute ulice.

Kolnik je betoniran, ali netko nije bio dovoljno strpljiv pa je ostavio trag u beskraju. Nadamo se da neće ostati rupe nakon konačne obnove, jer riječ je o jednoj od prometnica na kojoj su se automobili najviše drndali.

Ako imate bubrežne kamence, samo se provozajte po Splitu i riješit ćete problem! U prejakoj konkurenciji očajnih gradskih prometnica evo koje su najkritičnije

#SPLIT#STARčEVIćEVA ULICA#PRIVREMENA REGULACIJA

Izdvojeno