StoryEditor
Splitspremni za utakmicu

Voditelj osiguranja na Poljudu: Prikupljamo sigurnosna saznanja s više razina. Svaku pretpostavljenu ugrozu pravovremeno smo spriječili

Piše A. Franić, G. Radanović
10. listopada 2019. - 16:00
beovic1

Mirko Beović, pomoćnik načelnika Policijske postaje Sinj koji je na Poljudu danas u svojstvu voditelja osiguranja stadiona do uspostave redovnog osiguranja, a nakon toga je rukovoditelj na terenu, novinarima je kazao da su zonu osiguranja na Poljudu uspostavili još u nedjelju.

- Naša zadaća je osigurati pravovremeno i sigurno održavanje javnog okupljanja kako smo to planom predvidjeli, a što sam siguran da ćemo i uspjeti, jer su svi kolege na svojim mjestima i vrše svoje zadaće profesionalno, onako kako se to od nas i očekuje  -  kazao je Beović i poručio je da će se za kontrolu sigurnosti na stadionu koristiti svi najmodernije tehnološke uređaje.

- Za bilo koju ugrozu koju smo pretpostavili, a smatram da smo pretpostavili sve, našli smo adekvatan način da bi je pravovremeno spriječili, a ako do njih dođe, kako bi kompenzirali štetu.

Prikupljamo sigurnosna saznanja s više razina, od obavještajnih do naših službi, i sve informacije koje imamo smo razradili, a one vjerodostojne uzeli u obzir. Prema tome smo napravili plan sukladno kojem postupamo i vjerujemo da će sve proći onako kako želimo - pred stadionom je zaključio voditelja osiguranja Poljuda.

 

#POLJUD#HRVATSKA - MAĐARSKA#MIRKO BEOVIĆ

Izdvojeno

08. srpanj 2020 04:19