StoryEditorOCM
SplitSIGURAN U POBJEDU

Mihanović priznao: ‘Zoran Đogaš je najkvalitetniji izbor za gradonačelnika. I on i HDZ se žrtvuju za grad‘. Evo što je još rekao o ostavkama vijećnika

Piše split sd
15. travnja 2022. - 13:06

Čelnik splitskog HDZ-a Vice Mihanović danas je u gostovanju na N1 televiziji komentirao izbor Zorana Đogaša kao HDZ-ovog kandidata na prijevremenim izborima u Splitu. Upitan je li mu žao što on nije ponovni izbor, Mihanović je rekao da nije pošto osjeća odgovornost.

- O gospodinu Zoranu Đogašu, koji je odličan izbor, dovoljno govore njegove ljudske i profesionalne kvalitete. Mi smo imali odgovornost da građanima Splita ponudimo najkvalitetniju osobu koja je u stanju maknuti ovaj grad iz blokade u kojoj se nalazi - priznao je.

Mišljenja je da neće doći do toga da Đogaš okrene leđa HDZ-u nakon izbora.

- Mi smo jedan tim i zajednički ulazimo u ove izbore. Žrtve smo i mi i gospodin Đogaš koji se žrtvujemo za naš grad. Nema govora ni o kakvim prijeporima, odlično surađujemo. On je osoba u najboljim godinama s dovoljno životnog iskustva i sigurno ćemo pobjediti - uvjeren je Mihanović.

Potvrdio je i da će HDZ-ovi vijećnici podnijeti ostavke, kao što je i najavljeno, ali da još nisu odlučiti kada će to točno napraviti.

O poruci Bojana Ivoševića kako je odabir nestranačkog kandidata poraz za HDZ, Mihanović je za N1 kazao:

- Ivica Puljak i Bojan Ivošević se konstantno bave HDZ-om. Da su se toliko bavili projektima, mi danas ne bismo bili u potpunoj blokadi Grada i ne bi potrošili dva milijuna kuna na bespotrebne izbore. Te izjave govore koliko su oni u panici jer smo mi kandidirati osobu koja ima snage pobijediti na ovim izborima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. siječanj 2023 18:39