StoryEditorOCM
SplitODO zatvorio predmet

Vice Mihanović o odbacivanju kaznene prijave za Marjan: Predstavnici aktualne vladajuće gradske većine danas licemjerno sijeku vrpce za projekte koje je pripremao Andro

Piše PSD
7. siječnja 2022. - 11:39

- Dok su predstavnici aktualne vladajuće gradske većine podizali neutemeljene kaznene prijave bez ikakve političke i ljudske odgovornosti protiv Andre, on je pripremao projekte kojima danas licemjerno sjeku vrpce. Danas su bageri u Splitu isključivo rezultat njegove ostavštine i plod rada Vlade RH.

Komentirao je danas tako na Facebooku Vice Mihanovića odbacivanje kaznene prijave protiv Andre Krstulovića Opare.

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu je, naime, nakon više od dvije godine izvida odbacilo kaznene prijave splitskog SDP-a i Inspekcije zaštite prirode iz 2019. godine. Time je zaključen slučaj Marjan koji je pred istražitelje je doveo Andru Krstulovića Oparu i  Nina Velu, te odgovorne osobe u tvrtkama angažiranim na sanaciji Marjana nakon pustošenja potkornjaka. 

Goran Kotur je sumnjičio prijavljene da su veliki dio stabala posjekli nezakonito i protivno propisima. Radilo se, istaknuo je tada Kotur, o preko 26 tisuća stabala. Na isto je ukazao i predsjednik Društva Marjan Srđan Marinić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. siječanj 2023 05:18