StoryEditorOCM
Splitkrš i lom

Vice Mihanović je ispalio na Puljkove izjave: ‘On se licemjerno naslikava pored gomile šute koju prezentira kao uvođenje reda na Istočnoj obali‘

Piše PSD
21. siječnja 2022. - 16:17

Nesuđeni nam poteštat i čelni čovjek HDZ-a Vice Mihanović na Facebooku je prozvao Ivicu Puljka koji je danas sa svojim zamjenicima Bojanom Ivoševićem i Antonijem Kuzmanićem te Igorom Skokom, gradskim vijećnikom i glavnim tajnikom stranke Centar obišao Hrvojevu ulicu i Istočnu obalu. 

Naime, u Hrvojevoj su se pohvalili napretkom koji su postigli u uređenju tog dijela grada, a kada su stigli do Istočne obale gdje je pločnik raskopan, pun šute, gradonačelnik je kazao da za radove na tom dijelu trebaju dozvolu Lučke uprave ili Splitsko-dalmatinske županije.

- Odlučili smo riješiti problem ovih nelegalnih kioska, za koje baš svi znaju da su nelegalni, ali ovaj proces predugo traje, sedam mjeseci skoro. Susreli smo silne zavrzlame, višak birokracije i možda čak i opstrukciju na nekim razinama, rekao je. 

Njegove izjave nisu najbolje sjele Mihanoviću: 

- Nakon što četiri mjeseca od raskopavanja Istočne obale nisu u stanju niti ukloniti šut i krš pa šetnja do kolodvora podsjeća na scene iz Afganistana, gradonačelnik se danas licemjerno naslikava pored gomile šuta koju prezentira kao uvođenje reda na Istočnoj obali. Međutim, stara poslovica kaže da nam slika govori više od 1000 riječi. Tako s jedne strane ceste imamo hrpu šuta i građevinskog materijala, dok s druge strane ceste vidimo prekrasnu novu gradsku šetnicu čiji su radovi pri kraju, financiranu sredstvima EU koja je Splićane koštala 0 kuna zahvaljujući odličnoj suradnji Lučke uprave Split i Vlade RH- napisao je na svom Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. lipanj 2023 16:37