StoryEditorOCM
SplitA SAD ADIO...

Vice Mihanović dao ostavku na mjesto predsjednika splitskog HDZ-a! O tome je razgovarao i s premijerom Plenkovićem, evo što o svemu kaže...

Piše Milena Budimir
11. srpnja 2022. - 14:49

- Uzimajući u obzir rezultate izvanrednih izbora u Splitu, odlučio sam podnijeti ostavku na dužnost predsjednika Gradskog odbora HDZ-a Split - kazao nam je Vice Mihanović.

O tome je, kaže, razgovarao s predsjednikom HDZ-a Andrejem Plenkovićem. Zahvalan je stranačkim kolegama na povjerenju koje su mu ukazali i na suradnji koju su ostvarili.

image
Vojko Bašić/Cropix

- Moj stranački angažman i preuzimanje vodstva splitskog HDZ-a bilo je motivirano isključivo namjerom da pridonesem boljitku Splita na dobrobit Splićanki i Splićana, kao i unaprjeđenju rada stranke kojoj oduvijek pripadam - rekao je i zaželio budućem vodstvu splitskog HDZ-a puno uspjeha.

- Zahvaljujem na angažmanu Zoranu Đogašu koji se odvažio kandidirati na izvanrednim izborima u Splitu, kao nestranački kandidat HDZ-a.

Napominjem da je riječ o izborima za gradonačelnika i vijeće koji su organizirani na inicijativu vladajućih u Splitu, a izrazito slab odaziv naših sugrađana na izbore je u cijelosti potvrdio političku ocjenu HDZ-a da je riječ o nepotrebnim izborima - rekao nam je Mihanović dodavši kako od srca čestita svima koji su izabrani u Gradsko vijeće, kao i izabranom gradonačelniku Ivici Puljku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. lipanj 2023 15:31