StoryEditor
Splitnadležni, pogledajte ovo

Vapaj s Pujanki: stanari su očajni, susjed ih zatrpava gomilama smeća, a nitko ne reagira; 'Škovace iz cijelog grada dovozi u kvart pa ga raspoređuje okolo. Nekada zapali vatru, pravi logore...'

Piše Ana Franić
29. listopada 2019. - 19:34

Stanovnici dijela kvarta oko zgrade na adresi Pujanke 1 već mjesecima ne mogu normalno živjeti jer im susjed zagorčava život.

– Ma ovo više nije normalno. Naš susjed svaki dan kombijem donosi građevinski “šut” i smeće koje skuplja po gradu oko kontejnera, pa ga stavlja sebi u dvor. Ali, najgore je što on po noći lupa i razbija te prosipa sve to preko parkirališta i raspoređuje okolo. Mjesecima ovo već traje i nitko mu ništa ne može. Gdje su komunalci, gdje je “Čistoća”? – pita se čitateljica koja nam je poslala fotografije.

Prema njezinim riječima, nekada ne mogu normalno ni pristupiti svojem prostoru za vozila.

– Zna nekada i paliti te daske pa si napravi vatricu i radi logore, poput djeteta. Užasno je, a mi ne znamo što učiniti kako bismo zaustavili ovaj teror. Svega se kod njega nađe, od kolica iz trgovine, dasaka, spravi za vježbanje. Ma sve što netko baci kraj kontejnera, on skupi i donese nama pred zgradu koja se nalazi i uz rub Vukovarske – tvrdi sugrađanka.

Izdvojeno

11. kolovoz 2020 06:35