StoryEditorOCM
SplitSPORNI DECIBELI

Ugostitelji ustali protiv utišavanja: Mislili smo da se Capak zafrkava, ostaje nam da poslužujemo uz ‘tihu misu‘. Bolje da nas odmah zatvore!

28. rujna 2020. - 17:52
Duje Kaćunić, direktor F-grupe u čijem se portfelju nalazi niz lokala u gradu pod Marjanom: Mi smo svi na korak do zatvaranja!Duje Klarić/Cropix

Najava Nacionalnog stožera civilne zaštite o smanjenju razine decibela u ugostiteljskim objektima, uz obrazloženje da "postoje ozbiljne znanstvene studije koje govore da kad se ljudi manje deru, manje se širi i virus" od strane splitskih ugostitelja dočekana je uz – šok i nevjericu.

Nakon prve reakcije, međutim, između redaka počeo se nazirati i očaj... No, čini se da su odlučili barem uložiti verbalni protest. Drugim riječima, splitski ugostitelji neće šaptom pasti!

- Kad sam čuo to što govore, najprije sam mislio da je zafrkancija. Ali ne, stvarno se Capak naslanja na teoriju da se virus jače širi što je glazba glasnija! Nevjerojatno, ali istinito – reagirao je Marko Bralić Keto, suvlasnik lokala Antique na splitskoj rivi, jednog od rijetkih mjesta u Splitu u kojima je...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 23:47