StoryEditorOCM
Splitkud prije?!

Učenik prvog srednje dilao ispred škole preko odmora, policija mu našla drogu i vagu. Zvali smo mu ravnatelja

Piše Marko Didić
18. svibnja 2023. - 13:21

Roditelji i učenici oprez! Dileri koji počinju svoju "karijeru" počinju tako da drogu nude najprije onima s kojima su u neposrednom kontaktu, a to su članovi šire obitelji, kolege iz razreda ili osobe s kojima se i privatno intenzivno druže.

Tako je srijedu oko 10.30 uhićen petnaestogodišnjak iz Kaštela učenik prvog razreda Pomorske škole u Splitu kako u blizini škole za vrijeme velikog odmora pokušava prodati drogu. U toj raboti zatekla ga je policijska ophodnja a kod njega je nađeno 65,4 grama marihuane, vaga za precizno mjerenje i više PVC vrećica. Uhićen je i priveden u Prvu policijsku postaju gdje je predao marihuanu i digitalnu vagu.

Po dovršenom istraživanju utvrđena je osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama te je protiv njega podnijeta kaznena prijava redovnim putem nadležnom Državnom odvjetništvu za mladež.Gdje je dječak drogu držao i kako ju je "izveo" na cestu nije bilo moguće doznati.

Nazvali smo i direktora Pomorske škole Dragana Pavelina koji nam je rekao da je o događaju prvi put čuo baš od nas.

-Nitko od policije nije kontaktirao ni mene ni voditelja smjene tako da o tome nemamo apsolutno nikakvih saznanja." rekao nam je Pavelin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 18:05