StoryEditor
Splitmuškarac je hospitaliziran

U splitskom kafiću napadnut 32-godišnjak: zadobio je potres mozga i prijelome na rukama i nozi; Policija dovodi svjedoke na informativni razgovor

28. ožujka 2019. - 12:39

Više osoba se tijekom četvrtka dovodi na informativne razgovore u Prvu policijsku postaju kako bi se razriješio napad na 32.godišnjeg M. K. iz Splita. U srijedu navečer oko 22,30 u ugostiteljskom objektu "Dišpet" u Krležinoj ulici u Splitu on je napadnut i ozlijeđen pod okolnostima koje još policija utvrđuje te na licu mjesta i sada traje očevid.

U kafiću je bilo više osoba u trenutku napada pa sada policija utvrđuje tko je bio akter a tko gledatelj nemilih događaja u tom kafiću i zašto je uopće do napada na ovog 32-godišnjaka došlo.

Mladić je zadobio tešku ozljedu patele koljena, prijelom prstiju na obje ruke te više udaraca po glavi. U konačnici to su teške tjelesne ozljede koje se teško mogu zadobiti u obračunu jedan na jedan. Ozlijeđenom je pružena liječnička pomoć u splitskoj bolnici, te je hospitaliziran.

Da li je mladić dobio batine u tuči ili je on sam bio meta brutalnog napada pokazat će istraga,ali težina ozljeda prije sugerira ovo drugo.. 

Policija za sada nikoga nije službeno ni kazneno ni prekršajno prijavila za ovo djelo, ali se ispitivanja nastavljaju.
 

Izdvojeno

09. kolovoz 2020 03:28