StoryEditorOCM
SplitDAN ŽENA

U restoranu ‘Kampus‘ čak 400 studentica uživale u večeri samo za njih: donosimo dijelić dobre atmosfere...

Piše Split SD
9. ožujka 2023. - 13:06

Studentice su i ove godine preuzele ključeve restorana "Kampus" na svoj dan. Studentski centar Split organizirao je svečanu večeru u njihovo ime na kojoj je prisustvovalo 400 studentica. 

- Prelijep je ambijent, predivna atmosfera i super društvo – govori Martina Koštić, studentica četvrte godine FESB-a, dok s kolegicama pozirala fotoreporteru.

Večera je privukla i mnoštvo brucošica koje se po prvi puta susreću s ovakvim ambijentom u jednom restoranu studentske prehrane.

image
Jakov Matić

Veselo je bilo za stolom brucošica ekonomije.

- Pri upisu na sveučilište nisam očekivala da će to biti na ovakvoj razini. Vidjela sam da se u restoranu organiziraju različiti događaji, ali ovakvo uređenje me oduševilo - govori Marina Bakica iz Trogira, studentica prve godine Ekonomskog fakulteta u Splitu, dok s kolegicama u redu čeka za hranu.

Studentice je dočekao koktel dobrodošlice, a hrana je bila poslužena na četiri izložbena stola. Hladnu platu je činio pršut, sir, soparnik, panceta te tartovi od slanutka, tunjevine, povrća i sira, dok se od toplih jela moglo birati od mariniranog lungića s njokima, liganja na dalmatinski način s palentom i crnog rižota pa sve do rolanog batka punjenog sirom i pancetom, istarskih fuža s tartufima i šarenih njoka sa sirom. Ništa skromniji nije bio ni slatki stol sa širokom lepezom kolača i torti.

image
Jakov Matić
image
Jakov Matić

Večeru vrijednosti 40 eura, studentice su uz iksicu platile samo sedam eura.

- Sva je hrana odlična, ali bih posebno izdvojila fuže s tartufima. Njih baš volim. Još da čujemo glazbu da doživljaj bude potpun – zaključuje Marija Mikulić, studentica KBF-a.

- Za 7 eura je i bez glazbe dobro – dobacuje uz smijeh jedna od kolegica za stolom.

Nakon hrane se na binu popeo RaptorX band koji je večer otvorio s par sentiša posvećenim ženama, ali su ubrzo ubacili u veću brzinu pa su studentice dobro zagrijale plesni podij.

image
Jakov Matić
image
Jakov Matić
image
Jakov Matić
image
Jakov Matić
image
Jakov Matić
image
Jakov Matić
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. lipanj 2023 08:34