StoryEditorOCM
Splitveliko oko

‘Turski aparat za kastraciju‘ u Banovini nije dovoljan, Puljak će sada točno znati kad tko dolazi i odlazi s posla

Piše split sd
30. ožujka 2023. - 09:36

U Banovini je postavljena i kamera za nadzor djelatnika. Instalirana je poviše tzv. kontrolnih vrata koja su prva linija provjere dolaska i odlaska s posla. Pleksi vrata su montirana koncem veljače, ali nisu bila ispravna. Udarala su djelatnike, o čemu su pisali i gradonačelniku Ivici Puljku. Radnici su bili ogorčeni, ozlijeđeni prst i modrice po tijelu samo su neke od ozljeda. Ustanovilo se da je ipak pokvaren senzor pa je promijenjen, piše Dalmatinski portal.

‘Turski aparat za kastraciju opet ne radi!‘; Nova vrata splitske uprave opasna po službenike, Đerek ima objašnjenje

Kako ipak i dalje ne funkcioniraju najbolje jer se pokazalo da se možda mogu provući i dva radnika na jednu ‘kartelu‘, vrh gradske uprave nije želio prepustiti stvari slučaju. Uveli su kameru koja ‘cilja‘ točno u radnike. 

Podsjetimo, aljkav odnos prema radu u Banovini već je opjevan, a lani se gradska vlast bakćala i sa službenikom koji je mjesecima kombinirao lažno bolovanje s godišnjim, a umjesto njega karticu mu je timbravala kolegica. Vjerujemo da je i ovo jedan od način na koji gradonačelnik Puljak želi uvesti red u rad gradskih službenika, a isto tako za očekivati je da neki od njih neće biti oduševljeni.

Potjerani zaposlenik Grada Splita je bio viši savjetnik s plaćom od 8.000 kuna, kolege mu kažu da je tijekom bolovanja vjerojatno radio na kruzeru: ‘Nije mu prvi put...‘. Oglasio se i HZZO

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. svibanj 2023 16:14