StoryEditor
Splitbarem dva tjedna

Turistički biser u Podstrani je privremeno zatvoren, zaposlenici upućeni na kolektivni godišnji odmor. Evo što o razlozima kažu u hotelu

23. prosinca 2020. - 19:07

Hotel Le Meridien Lav u Podstrani od danas (srijede) privremeno je zatvorio svoja vrata.

- Hotel Le Meridien Lav bit će, po ranije utvrđenom poslovnom planu, zatvoren od 23. prosinca ove do 7. siječnja iduće godine. U tom periodu, a kako je planirano i ranije najavljeno, svi zaposlenici će biti na kolektivnom godišnjem odmoru. U međuvremenu ćemo svakodnevno pratiti razvoj Covid situacije te ukoliko bude potrebe donositi eventualne nove odluke, sukladno epidemiološkim uputama u Hrvatskoj i svijetu. Sama renovacija Hotela odvija se prema već ranije utvrđenom planu i u tom segmentu za sada nema promjena – glasi službeni odgovor iz hotela.

Također smo provjerili je li zabrana međužupanijskog prometovanja utjecalo na radna mjesta u hotelijerstvu.

- Zavod za zapošljavanje ne raspolaže informacijama o eventualnim dolasku većeg broja radnika iz hotelijerstva na evidenciju Zavoda, obzirom na novu Odluku Stožera o zabrani međužupanijskog prometovanja. Dolasci radnika iz hotelijerske djelatnosti na evidenciju Zavoda za zapošljavanje u ovo vrijeme uglavnom su vezani za istek rada na određeno vrijeme zbog sezonskog karaktera rada – kazala je Jelena Gogić, predstojnica područne službe Split.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. listopad 2022 07:22