StoryEditorOCM
SplitSUPER STVAR

Trstenik će dobiti tri pametne klupe, štoviše, pametnije od svih do sada. Baza je u jedinstvenom alatu...

Piše A.F.
4. svibnja 2022. - 19:48

Kotar Trstenik postati će bogatiji za 3 pametne klupe. U ulicu Borisa Papandopula postavljena je pametna klupa Steora Classic koja prikuplja sunčevu energiju solarnim panelima integriranim u sjedište klupe s izlaznim kapacitetom 100 W. Dobivena energija pohranjuje se u Li-Ion baterijski sustav kapaciteta 190 Wh.

image
Kotar Trstenik/Facebook

Klupa je opremljena s dva bežićna punjača za pametne telefone i satove, četiri brza USB punjača, LED ambijentalnim osvjetljenjem, sustavom hlađenja sjedišta, GPS lokatorom, a ima i senzor temperature, tlaga i vlage u zraku.

U ulicu Šime Ljubića pored dječjeg igrališta postavljena je pametna klupa Steora Cyclo, koja osim standardnih funkcionalnosti pametne klupe, nudi i mogućnost parkiranja, punjenja te osnovnog popravka bicikli i romobila.

Oprema za punjenje i servisiranje se nalazi u toolboxu koji se automatski otvara prislanjanjem pametnog telefona (s uključenom NFC opcijom) na oznaku N koja se nalazi na bočnoj stranici klupe.

image
Kotar Trstenik/Facebook

U pretincu se nalazi set istosmjernih adaptera za punjenje (12V /24V / 36V), AC električna utičnica (220 V), automatski kompresor zraka (8 bara), sva seta mehaničkih alata (odvijači, ključevi). 

Ulica Dinka Šimunovića će svoju pametnu klupu dobiti kroz nekoliko dana zbog potrebnih radova na podlozi prije montiranja, izvijestio je Damir Barbir, predsjednik Gradskog kotara Trstenik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. lipanj 2023 19:39