StoryEditor
Splitkrenuo prema rodnom selu?

Treći dan potrage za nestalim muškarcem iz Kaštela: javio se vozač koji ga je odvezao do mjesta Boljati, ali nije znao da je riječ o nestaloj osobi; Mole se svi građani za pomoć, vrlo ga je važno što prije pronaći

Piše D. Šarac
17. studenog 2018. - 17:30
ljubic

Potraga za osamdesetdvogodišnjim Marijanom (Marinom) Ljubićem koji se u srijedu udaljio s iz kuće u Kaštel Lukšiću ušla je i u treći dan. Zadnji put je viđen na Bašićevu toru (Kozjak), a pretpostavlja se da je krenuo seoskim putem prema rodnom selu Ljubići blizu Vučevice.

Visok je 180 centimetara, ima gustu prosijedu kosu, slabije je tjelesne građe, a u trenutku nestanka na sebi je imao tamnoplavu vestu, jeans hlače i crvene tenisice. Marijan pati od demencije, pa je od velike važnosti da bude što
prije pronađen.

Na teren je izašlo preko 20 spašavatelja HGSS Stanice Split, a u pomoć su im pristigli i vatrogasci kaštelanskih DVD-ova te helikopter HRZ-a.

Posljednja dojava je od vozača koji je Marijana odvezao do mjesta Boljati, ali nije znao da je riječ o nestaloj osobi, pa je HGSS tu lokaciju uzeo kao novi parametar za daljni tijek potrage.

Svi koji se žele priključiti potrazi, mogu se javiti u zapovjednu centralu HGSS-a u vatrogasnom domu u Vučevici.

Ukoliko vidite gospodina ili imate ikakve korisne informacije, obitelj moli da se što prije javite u najbližu policijsku postaju ili na brojeve 192 i 112 i ujedno zahvaljuje svima koji sudjeluju u ovoj potrazi na bilo koji način, posebno prijateljima i volonterim HGSS-a, vatrogascima i HRZ-u.
 

item - id = 575499
related id = 0 -> 1159617
related id = 1 -> 1159593
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. siječanj 2022 21:50