StoryEditor
SplitKRIVE ĆAKULE

Tragom priče da je šefa Plućnog smijenilo jer se tijekom godišnjeg nije javljao ravnatelju KBC-a Split na mobitel: ‘Ma kakvi, istekao mu je mandat, šefica postaje kolegica‘

Piše Ivica Marković
22. srpnja 2021. - 14:47

Tragom neslužbene informacije da je prof. dr. sc. Julije Meštrović, ravnatelj KBC-a Split, smijenio doc. dr. sc. Ivana Gudelja, predstojnika Klinike za plućne bolesti KBC-a Split, "jer mu se on nije javljao na mobitel, dok je bio na godišnjem odmoru" (?!), nazvali smo splitsku bolnicu kako bismo dobili službenu informaciju.

Željeli smo doznati što je prava istina i smjenjuje li se ljude u splitskoj "tvornici zdravlja" zato što se ne javljaju na mobitel dok su na godišnjem.

- Nema veze, nije istina i na to se mogu samo nasmijati - rekao nam je doc. dr. sc. Krešimir Dolić, zamjenik ravnatelja KBC-a Split.

- Razlog zašto kolega Gudelj više nije predstojnik Klinike za plućne bolesti je njegov skori odlazak u mirovinu, odnosno istek njegova mandata. Kako se kolegi bliži mirovina, nismo mu produžili ulogu predstojnika Klinike, a na "njegovo" mjesto došla je dr. sc. Suzana Mladinov - rekao nam je doc. dr. sc. Dolić. Nova predstojnica Klinike dobila je mandat na četiri godine.

item - id = 1114514
related id = 0 -> 1125092
related id = 1 -> 1122788
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. rujan 2021 09:43