StoryEditorOCM
Splitjedinstvo

Torcida i Naš Hajduk oglasili se podrškom za Dina Miškića: evo što su splitski navijači napisali svom članu, hrvatskom kapetanu nestalom u Atlantiku

Piše PSD
9. listopada 2019. - 01:39
Dino_Miskic

Cijela se Hrvatska ujedinila, još jednom su svi stali "na crtu" kako bi se pomoglo u potrazi za kapetanom Dinom Miškićem koji je nestao prije gotovo deset dana nakon što je brod francuske kompanije Bourbon Rhode doživio nesreću u teritorijalnim vodama Martiniquea.

Nada tinja, gori, posebno nakon posljednjih informacija da su osmatrači s broda koji je ostao u potrazi primijetio sjaj signalnih raketa.

Cijela situacija s hrvatskim pomorcem nije zaobišla ni navijački skupinu Hajduka - Torcidu koja je odlučila pružiti mu podršku pjesmom pokojnog Olivera Dragojevića "Mi smo hrvatski mornari". "Hrvatski mornari ničeg se ne plaše. Dino uz tebe smo", napisala je Torcida na Facebooku.

Podršci se priključio i Naš Hajduk svojom objavom na Facebooku inače članom svoje Udruge. Uz zvuka Cocine "Kapetane tribali bi doma", u postu je napisano "Kapetane tribali bi doma, već odavno doma nismo bili. Dosta mi je više tuđih mora, tuđeg svita broda i vapora. Naš Hajduk uz kapetana Dina Miškića".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. siječanj 2023 23:08