StoryEditorOCM
Split´Suradnja s Vladom´

Tomislav Šuta predstavio ideje i ljude s kojima se natječe za predsjednika splitskog HDZ-a: Ovaj tim duboko je ukorijenjen u samu srž stranke i njenih vrijednosti

Piše Tanja Giovanelli
29. studenog 2022. - 00:15

Svoju je kandidaturu za funkciju predsjednika splitskog HDZ-a stranačkim kolegama večeras predstavio i Tomislav Šuta, direktor Vodovoda i kanalizacije Split, a iskustvo je podijelio na svom Instagram profilu kazavši kako su predstavili vizije i ideje te te članove tima koji će ih u budućnosti sprovesti u djelo.

- Ovaj tim (Ivica Budimir, Krešimir Čaljkušić i Zrinka Mužinić Bikić) duboko je ukorijenjen u samu srž HDZ-a i njegovih vrijednosti kao narodne i stožerne državotvorne stranke koja promiče hrvatske nacionalne interese, domoljublje te tradicionalne, demokršćanske i univerzalne humanističke vrijednosti. Tim koji okuplja i uključuje stručne i sposobne ljude oko progresivnih ideja i razvojnih gradskih projekata u suradnji s Vladom premijera Plenkovića, ali i tim koji ne isključuje nikoga tko želi, zna i može pomoći u izgradnji moderne gradske organizacije HDZ-a - poručio je u svojoj objavi.

image


Na fotografiji: Tomislav Suta, direktor Vodovoda i kanalizacije.
 

Božidar Vukičević/Cropix

Dodao je i kako su tim i viziju prezentirali članstvu HDZ-a koje okuplja niz kompetentnih ljudi iz svih društvenih sfera koji se ne skrivaju i ne koriste stranku za svoj osobni probitak i privilegije, nego svojim imenima, ljudskim i profesionalnim dignitetom nude svoju stručnost, znanje, vrijeme i strast za boljitak splitskog HDZ-a, grada i građana.

Taj tim, naglasio je,  zna i može odgovoriti na sve suvremene izazove s kojima se kao društvo i grad suočavamo.

-Tim je to koji će stalno osluškivati potrebe grada i njegovih građana te pažljivo, redovito, kritički i analitički pratiti splitsku društveno političku scenu i u njoj aktivno sudjelovati. Taj tim nema volje ni vremena za floskule, već ima ogromnu energiju da to sve što smo zacrtali, planirali i obećali provede u djelo- zaključio je Šuta.

 

image


Na fotografiji: Ivica Budimir, Tomislav Suta, Zrinka Muzinic Bikic, Kresimir Caljkusic predaju svoju kandidaturu

 

Božidar Vukičević/Cropix

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. lipanj 2023 08:59