StoryEditorOCM
SplitVELIKI INTERVJU

Tomislav Mamić, vlasnik Tommyja: Kerum nije moj motiv da izađem na izbore! U Splitu nisu jasna pravila, niti su ista za sve, mogu zamisliti kako je anonimnim građanima

Piše Jozo Vrdoljak
8. svibnja 2021. - 22:04
'Gradonačelnika vidim u ulozi menadžera, u kompaniji on podiže profit, u gradu standard građana, ali pristup je isti. I mi smo u 'Tommyju' griješili, ali sad znamo prepoznati'Duje Klarić/Cropix

Prilikom vođenja projekata, bez obzira radilo se o privatnoj ili javnoj tvrtki, ili pak o nekom gradskom projektu, presudno je iskustvo i znanje. Poslovanje se stalno mora unaprjeđivati, pri čemu su ključni investicijski projekti. Pristup poslu se nimalo na razlikuje – kaže Tomislav Mamić, vlasnik "Tommyja", najvećega dalmatinskog maloprodajnog lanca, i nositelj nezavisne liste za Gradsko vijeće Splita.

Iskustvo mu je bilo presudno i prigodom nedavno realizirane investicije, vrijedne 23 milijuna eura, u novi pogon "Bobisa".

– Prilikom prvoga našeg ozbiljnijeg kapitalnog projekta, a to je naš maloprodajni centar Meterize, mi smo se baš dosta namučili jer nismo imali iskustva. Naravno da smo napravili i neke greške.

To je možda i osnovna razlika ako se povjerenje za vođenje ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 07:26