StoryEditorOCM
SplitDosadašnji poslovi

Tko je Ivan Visković, novi direktor gradske tvrtke ‘Stano-uprave‘? Bio je zaposlen u građevinskom gigantu, iz prve ruke smo saznali koji su mu planovi

Piše Milena Budimir
25. listopada 2021. - 23:02

Čestitajući Ivanu Viskoviću, novom direktoru "Stano-uprave" na izboru na čelno mjesto - doznali smo kako se nije uspio obraniti od silnih telefonskih poziva potpore. Sretan je, priznaje, ali i pod dojmom, "šok, ali pozitivan":

- Prvo iznenađenje mi je bio javni natječaj koji je raspisan. Prijavio sam se ne očekujući baš ništa, pa sam ostao iznenađen pozivom na razgovor, a odabir je baš bio pozitivan šok, iskren je Visković.

Gotovo sedam godina proveo je radeći kao diplomirani inženjer građevine u ondašnjem građevinskom gigantu "Konstruktoru" na poslovima od pomoćnika voditelja gradilišta do voditelja gradilišta, potom rada u tehničkoj pripremi, pripremama budžeta, pa i do tima koji je pripremao ponudu za izgradnju crnogorske auto-ceste Bar – Boljare.

Nakon dovršetka izgradnje Spaladium Arene, u čemu je također sudjelovao, nastavlja rad u hotelu "Radisson Blu Resort&Spa" kao voditelj održavanja.

U hotelu, kako naglašava – sa svojim timom – skrbi o tekućem održavanju, kontroli, zaštiti, atestima, servisima.

- Sad me čeka veliki posal, izazov mi je, naravno, ne bi se ni prijaviio da ne očekujem daljni iskorak u karijeri. Iskustvo koje sam stekao u radu i edukaciji do sada - nadam se pomoći će mi donijeti pozitivne promjene. Plan je raditi transparentno, svima na uvid dati što bude trebalo, veli nam novi direktor "Stano-uprave".

Inače i rođen i odgojen u Splitu, gdje je i diplomirao na Građevinskom fakultetu, do 21 godine podstanar pa je "zahvaljujući" toj činjenici živio u svim djelovima našeg grada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. ožujak 2023 11:39