StoryEditorOCM
SplitTraži se ravnatelj

‘Tko ima 5 godina radnog iskustva, VSS i spreman je na izazov uvođenja reda i zakona u poslovanje JU PŠ Marjan, javite se.‘ Informaciju nije objavila Ustanova, nego Društvo Marjan

Piše Gabrijela Radanović
14. ožujka 2022. - 13:02

Upravno vijeće donijelo je odluku o ponovnom pokretanju natječaja za izbor i imenovanje ravnatelja Javne ustanove za upravljanje Park-šumom Marjan. Nakon što je gradonačelnik Ivica Puljak iz Upravnog vijeća (UV) smijenio bivšeg predsjednika Tomislava Tukića, u srijedu 9. ožujka održana je sjednica koju je vodio novi prvi čovjek UV-a Karlo Siminiati Čupić.

Prema zaključcima s te sjednice, izgleda da će ipak doći do smjene HDZ-ovca Stipe Mušure, v.d. ravnatelja Javne ustanove na Marjanu.

- Tko ima pet godina radnog iskustva, visoku stručnu spremu i spreman je na izazov uvođenja reda i zakona u poslovanje JU PŠ Marjan - javite se - tako je napisana prva službena informacija o pokretanju natječaja.

Nije objavljena na službenoj stranici Javne ustanove, već na Facebook stranici Društva Marjan čiji je predsjednik Srđan Marinić, koordinator za Marjan. Službeno, rok za izradu dokumentacije i objavu oglasa je 21. ožujka ove godine.

Osim o pokretanju natječaja, na sjednici Upravnog vijeća ponovo se raspravljalo o korištenju džipa od strane ravnatelja, ali i ispitivanju vjerodostojnosti i zakonitosti zapisnika s posljednje tri sjednice Upravnog vijeća koje je održao Tukić.

Predstavnik radnika u UV-u Tino Babić nije podržao takvu ideju. Na prošlotjednoj sjednici je sudjelovao i Srđan Marinić koji je naglasio da je neophodno donijeti zaključak o posljednje tri sjednice koje je održao Tukić, kako bi se utvrdile činjenice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. lipanj 2023 17:42