StoryEditorOCM
SplitA DI JE ODRINA?

Terasa zbog koje se HDZ-ova kandidata za gradonačelnika tereti za bespravnu gradnju nije njegova, nego - zajednička! Pitali smo susjede za komentar, njihovi odgovori su urnebesni

Piše Sandi Vidulić
2. svibnja 2022. - 11:59
Kuća u Velom Varošu u kojoj se nalazi stan Zorana Đogaša, kandidata HDZ-a za gradonačelnika Splita sa bespravno izgrađenom terasom  Božidar Vukičević/Cropix

Jedna terasa u Varošu izazvala je prilično zanimanja, što možda ne bi bio slučaj u drugim okolnostima da nije riječ o kandidatu za gradonačelnika.

Riječ je o terasi u Sinovčićevoj 7, a kandidat je Zoran Đogaš. Kako smo već pisali, postoji sumnja u bespravnu gradnju, sada to ispituje građevinska inspekcija, a Đogaš je 2017. predao zahtjev za legalizaciju, ali nije dostavio dokumentaciju pa mu je zahtjev odbijen.

No ostalo nam je nejasno zašto prošli put HDZ-ov kandidat nije odgovorio na naše pitanje vezano uz imovinski status terase koju je zvao svojom. Naime, Đogaš nam nije odgovorio na pitanje zašto u vlasničkom listu njegova stana nije navedena terasa, a spominju se sve druge prostorije.

Što je s tom terasom, zbog koje je protiv Đogaša prijavu za nezakonite radove ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 20:59